Stabilitet af drikkeyoghurt med pektin undersøgt ved hjælp af NMR spektroskopi og kemometri
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Standard
Stabilitet af drikkeyoghurt med pektin undersøgt ved hjælp af NMR spektroskopi og kemometri. / Salomonsen, Tina; Sejersen, Marie Tholstrup; Viereck, Nanna; Engelsen, Søren Balling.
I: Maelkeritidende, Nr. 3, 2006, s. 55-58.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Harvard
Salomonsen, T, Sejersen, MT, Viereck, N & Engelsen, SB 2006, 'Stabilitet af drikkeyoghurt med pektin undersøgt ved hjælp af NMR spektroskopi og kemometri', Maelkeritidende, nr. 3, s. 55-58.
APA
Salomonsen, T., Sejersen, M. T., Viereck, N., & Engelsen, S. B. (2006). Stabilitet af drikkeyoghurt med pektin undersøgt ved hjælp af NMR spektroskopi og kemometri. Maelkeritidende, (3), 55-58.
Vancouver
Salomonsen T, Sejersen MT, Viereck N, Engelsen SB. Stabilitet af drikkeyoghurt med pektin undersøgt ved hjælp af NMR spektroskopi og kemometri. Maelkeritidende. 2006;(3):55-58.
Author
Bibtex
@article{ebc8ac20a1c111ddb6ae000ea68e967b,
title = "Stabilitet af drikkeyoghurt med pektin unders{\o}gt ved hj{\ae}lp af NMR spektroskopi og kemometri",
author = "Tina Salomonsen and Sejersen, {Marie Tholstrup} and Nanna Viereck and Engelsen, {S{\o}ren Balling}",
year = "2006",
language = "Dansk",
pages = "55--58",
journal = "Maelkeritidende",
issn = "0024-9645",
number = "3",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Stabilitet af drikkeyoghurt med pektin undersøgt ved hjælp af NMR spektroskopi og kemometri
AU - Salomonsen, Tina
AU - Sejersen, Marie Tholstrup
AU - Viereck, Nanna
AU - Engelsen, Søren Balling
PY - 2006
Y1 - 2006
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 55
EP - 58
JO - Maelkeritidende
JF - Maelkeritidende
SN - 0024-9645
IS - 3
ER -
ID: 8057215