Krishnachandra Sharma Hidangmayum

Krishnachandra Sharma Hidangmayum

Indskrevet ph.d.-studerende, Gæsteforsker

Medlem af:


    Udgivelsesår:
    1. 2023
    2. Udgivet

      Effect of high pressure pretreatment on the drying characteristics of the beetroot (Beta vulgaris) cubes

      Hidangmayum, Krishnachandra Sharma, Hulle, N. R. S. & Rao, P. S., 2023, I: Journal of Agriculture and Food Research. 11, 8 s., 100493.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. 2022
    4. Udgivet

      Effect of processing and accelerated storage on the volatile composition and sensory profile of a tomato soup

      Strohla, L. C., Hidangmayum, Krishnachandra Sharma, Waehrens, S. S., Orlien, Vibeke & Petersen, Mikael Agerlin, 2022, I: Food Quality and Safety. 6, 12 s., 024.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    ID: 201651110