Annemarie Olsen

Annemarie Olsen

Lektor


  1. 2009
  2. Udgivet

    Measuring children's food preferences using pictures in a computerized conjoint analysis

    Olsen, Annemarie, Kildegaard, H., Gabrielsen, G., Thybo, A. K. & Møller, P., 2009, Delegate manual: 8th Pangborn Sensory Science Symposium. 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Reproducibility and seasonal variation of ambulatory short-term heart rate variability in healthy subjects during a self-selected rest period and during sleep

    Kristiansen, J., Olsen, Annemarie, Skotte, J. H. & Garde, A. H., 2009, I: Scandinavian Journal of Clinical & Laboratory Investigation. 69, 6, s. 651-661 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2010
  5. Udgivet

    How do manipulations in fat content of laboratory test-meals impact children's liking and consumption of these foods?

    Olsen, Annemarie, Meyermann, K. & Keller, K. L., 2010, I: Obesity. 18, Suppl. 2, s. S216 1 s., 780-P.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskning

  6. 2011
  7. Udgivet

    A method to measure the effect of food appearance factors on children's visual preferences

    Kildegaard, H., Olsen, Annemarie, Gabrielsen, G., Møller, P. & Thybo, A., 2011, I: Food Quality and Preference. 22, 8, s. 763-771 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Comparison of sensory specific satiety and sensory specific desires to eat in children and adults

    Olsen, Annemarie, Ritz, C., Hartvig, D. L. & Møller, P., 2011, I: Appetite. 57, 1, s. 6-13 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Development of children's preferences for healthy food

    Olsen, Annemarie, 2011, Department of Food Science, University of Copenhagen. 218 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  10. Udgivet

    Manipulating fat content of familiar foods at test-meals does not affect intake and liking of these foods among children

    Olsen, Annemarie, van Belle, C., Meyermann, K. & Keller, K. L., 2011, I: Appetite. 57, 3, s. 573-577 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2012
  12. Udgivet

    Children's liking and intake of vegetables: a school-based intervention study

    Olsen, Annemarie, Ritz, C., Kraaij, L. W. & Møller, P., 2012, I: Food Quality and Preference. 23, 2, s. 90-98 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Measuring children's food preferences: using pictures in a computerized conjoint analysis

    Olsen, Annemarie, Kildegaard, H., Gabrielsen, G., Thybo, A. & Møller, P., 2012, I: Journal of Sensory Studies. 27, 4, s. 264-276 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    Mere exposure and flavour–flavour learning increase 2–3 year-old children’s acceptance of a novel vegetable

    Hausner, H., Olsen, Annemarie & Møller, P., 2012, I: Appetite. 58, 3, s. 1152-1159 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

ID: 4234166