Serafim Bakalis
Professor
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 2024
- Udgivet
Crystal size, a key character of lactose crystallization affecting microstructure, surface chemistry and reconstitution of milk powder
Qi, Xiaowei, Malmos, K. G., van der Berg, Franciscus Winfried J, Grumsen, F. B. & Bakalis, Serafim, 2024, I: Food Research International. 177, 12 s., 113872.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Different source of commercial soy protein isolates: Structural, compositional, and physicochemical characteristics in relation to protein functionalities
Zhang, L., Li, Qian, Zhang, W., Bakalis, Serafim, Luo, Y. & Lametsch, Rene, 2024, I: Food Chemistry. 433, 12 s., 137315.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Mechanical cleaning of food soil from a solid surface: A tribological perspective
Bistis, P., Cabedo, P. A., Bakalis, Serafim, Groombridge, M., Zhang, Z. J. & Fryer, P. J., 2024, I: Journal of Food Engineering. 366, 10 s., 111858.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 244757664
Flest downloads
-
61
downloads
Modelling Processes and Products in the Cereal Chain
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
53
downloads
Applications of Enzyme Technology to Enhance Transition to Plant Proteins: A Review
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
35
downloads
Perspectives from CO+RE: How COVID-19 changed our food systems and food security paradigms
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet