Jens Risbo
Lektor
Primære forskningsområder
- Fødevarematerialer og fysisk kemi af fødevarer.
- Forholdet mellem fysiske omdannelser af fødevarer og kemiske reaktioner.
- Glas overgange, tørre fødevarer, transportprocesser i fødevarer og fødevareemballage.
- Anvendelse af termodynamiske og kinetikbegreber i fødevarevidenskab.
- Forholdet mellem kemiske og fysiske processer og vitalitet i tørrede bakteriekulturer.
- Brug af kolloide principper for madleveringssystemer.
- Udvikling og definering af molekylær gastronomi som en videnskab.
Undervisnings- og vejledningsområder
- Kursusansvarlig på master kurset: Molecular Food Science (LLEF10268).
- Underviser på kurserne: Food Chemistry, Advanced Food Chemistry and Culinary Processes, Physical and chemical changes of food quality og Food Packaging.
- Vejleder og med-vejleder ved 12 PhD projekter og mange bachelor og master studerende.
ID: 4233848
Flest downloads
-
1537
downloads
Influence of osmoprotectants on survival of Salmonella Typhimurium strains during desiccation
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
1010
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
674
downloads
The influence of osmoprotectants on survival of selected Salmonella Typhimurium strains during desiccation
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet