Rene Lametsch
Lektor
Mit primære forskningsområde er biokemi med fokus på at opnå en bedre forståelse af sammenhængen mellem protein funktionalitet og fødevarekvalitet. Dette inkludere funktionaliteten, modificeringen og sammensætningen af proteinerne i råvaren og hvordan proteinerne bliver modificerede under fremstillingen, lagring eller modning under fødevareproduktionen.
Jeg har primært arbejde med kødkvalitet, hvor jeg har undersøgt hvordan kødkvaliteten påvirkes af protein sammensætningen og modificering med fokus på protein nedbrydning og oxidation. Jeg har undersøgt hvordan man kan opnå en bedre udnyttelse af biprodukter fra slagteriindustrien ved at omdanne biprodukterne til nye ingredienser der kan bruges i fødevareindustrien.
Jeg er ekspert i protein karakterisering ved hjælp af gel elektroforese og masse spektrometri.
ID: 4222842
Flest downloads
-
1311
downloads
Application of X-ray phase-contrast tomography in quantative studies of heat induced structural changes in meat
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
Udgivet -
931
downloads
Proteome analysis of Aspergillus niger: lactate added in starch-containing medium can increase production of themycotoxin fumonisin B2 by modifying acetyl-CoA metabolism
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
186
downloads
Development of Volatile Compounds during Hydrolysis of Porcine Hemoglobin with Papain
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet