Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
Primære forskningsområder
Fotokemi, fotofysik, reaktionskinetik og termodynamik af overgangsmetallers forbindelser. Fødevarekemi /fysik med vægt på kinetik af oxidative ændringer og deres betydning for fødevarekvalitet og sundhed. Mineralers biotilgængelighed. Spektroskopiske teknikker for biomolekyler. Kalorimetri af faseovergange i fødevarer. Anvendelse af højtryk i fødevarefremstilling. Videnskaben bag madlavning: Molekylær Gastronomi. Mere end 580 artikler i fagfællebedømte internationale tidsskrifter eller monografier, h-faktor = 59. Hovedvejleder for 42 ph.d.-studerende på KVL/KU. Vejleder for adskillige ph.d.-studerende i Brasilien og Kina. Koordinator og leder af en lang række danske, europæiske og internationale forskningsprojekter indenfor fødevareområdet.
ResearcherID: M-6933-2014
ORCID:orcid.org/0000-0003-1734-5016
ID: 4230940
Flest downloads
-
2693
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2005
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1012
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet