Gastronomiens rolle i den grønne omstilling
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Standard
Gastronomiens rolle i den grønne omstilling. / Mouritsen, Ole G.
Gastronomiens spor i det danske samfund. red. / Ole G. Mouritsen. Aarhus : Trykværket, 2024. s. 187-196.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Harvard
Mouritsen, OG 2024, Gastronomiens rolle i den grønne omstilling. i OG Mouritsen (red.), Gastronomiens spor i det danske samfund. Trykværket, Aarhus, s. 187-196.
APA
Mouritsen, O. G. (2024). Gastronomiens rolle i den grønne omstilling. I O. G. Mouritsen (red.), Gastronomiens spor i det danske samfund (s. 187-196). Trykværket.
Vancouver
Mouritsen OG. Gastronomiens rolle i den grønne omstilling. I Mouritsen OG, red., Gastronomiens spor i det danske samfund. Aarhus: Trykværket. 2024. s. 187-196
Author
Bibtex
@inbook{4bb4f117b70d46cba1c46a1d616ae7f9,
title = "Gastronomiens rolle i den gr{\o}nne omstilling",
author = "Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2024",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-94381-41-3",
pages = "187--196",
editor = "Mouritsen, {Ole G.}",
booktitle = "Gastronomiens spor i det danske samfund",
publisher = "Trykv{\ae}rket",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Gastronomiens rolle i den grønne omstilling
AU - Mouritsen, Ole G.
PY - 2024
Y1 - 2024
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-94381-41-3
SP - 187
EP - 196
BT - Gastronomiens spor i det danske samfund
A2 - Mouritsen, Ole G.
PB - Trykværket
CY - Aarhus
ER -
ID: 385572993