Early post-mortem discrimination of water-holding capacity in pig longissimus muscle using new ultrasound method
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie |
Vol/bind | 38 |
Udgave nummer | 5 |
Sider (fra-til) | 437-445 |
Antal sider | 9 |
ISSN | 0023-6438 |
Status | Udgivet - 2005 |
Bibliografisk note
Kode for udgivelsesland: 'de' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Fødevarekvalitet og -teknologi\', \'Dep. of Food Science, Centre Foulum\', \'SFK Technology A/S\', \'Danish Technological Institute\', \'Dep. of Food Science, Centre Foulum\', \'Fødevarekvalitet og -teknologi\', \'Fødevarekvalitet og -teknologi\''
ID: 7951068