Rasmus Bro

Rasmus Bro

Professor

Medlem af:


    1. 2006
    2. Udgivet

      Handling of Rayleigh and Raman scatter for PARAFAC modeling of fluorescence data using interpolation

      Bahram, M., Bro, Rasmus, Stedman, C. & Afkhami, A., 2006, I: Journal of Chemometrics. 20, 3-4, s. 99-105 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet
    4. Udgivet

      Challenges for data analysis in flavour science

      Bro, Rasmus, Brockhoff, P. M. B. & Skov, T. H., 2006, Flavour science: recent advances and trends. Bredie, W. L. P. & Petersen, M. A. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 619-621 3 s. (Developments in Food Science, Bind 43).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    5. Udgivet

      Journal of Chemometrics: Special issue honouring Sijmen de Jong

      Bro, Rasmus (red.), 1 jan. 2006, Mangler titel.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    6. Udgivet

      Journal of Chemometrics: Special issue honouring Luc Massart

      Bro, Rasmus (red.), 1 jan. 2006, Mangler titel.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    7. Udgivet

      New internationally unique PAT education in Copenhagen

      Bro, Rasmus, 2006, I: Medicon Valley - Nordic Life Sciences. 06, s. 32 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    8. Udgivet

      Review on multiway analysis in chemistry - 2000-2005

      Bro, Rasmus, 2006, I: Critical Reviews in Analytical Chemistry. 36, 3-4, s. 279-293 15 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    9. Udgivet

      Multivariate autofluorescence of intact food systems

      Christensen, J., Nørgaard, L., Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2006, I: Chemical Reviews. 106, 6, s. 1979-1994 16 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    10. Udgivet

      Analysis of sensory data of Aceto Balsamico Tradizionale di Modena (ABTM) of different ageing by application of PARAFAC models

      Cocchi, M., Bro, Rasmus, Durante, C., Manzini, D., Marchetti, A., Saccani, F., Sighinolfi, S. & Ulrici, A., 2006, I: Food Quality and Preference. 17, 6, s. 419-428 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    11. Udgivet

      Application of N-PLS to gas chromatographic and sensory data of traditional balsamic vinegars of modena

      Durante, C., Cocchi, M., Grandi, M., Marchetti, A. & Bro, Rasmus, 2006, I: Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems. 83, 1, s. 54-65 12 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    Forrige 1 2 3 Næste

    ID: 4226399