Lars M Munck af Rosenschøld
Professor emeritus
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
Dioxin screening
Bassompierre, M., Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus, Tomasi, G. & Engelsen, Søren Balling, 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 47 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Cereals and cereal products: chapter 11
Jespersen, Birthe P Møller & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2009, Infrared spectroscopy for food quality analysis and control. Sun, D-W. (red.). Academic Press, s. 275-319 45 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Nye muligheder for kvalitetsstyring med sensorer og eksplorativ dataanalyse
Munck af Rosenschøld, Lars M, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 45 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Conceptual validation as a latent variable selection strategy in chemometrics
Munck af Rosenschøld, Lars M, 2005, Abstracts and programme. s. 14 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Adapting cereal plants and human society to a changing climate and economy merged by the concept of self - organization
Munck af Rosenschøld, Lars M & Jespersen, Birthe P Møller, 2011, Barley: production, improvement, and uses. Ullrich, S. E. (red.). Blackwell Publishing, s. 563-602 40 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
From discovery of high lysine barley endosperm mutants in the 1960-70s to new holistic spectral models of the phenome and of pleiotropy in 2008
Munck af Rosenschøld, Lars M & Jespersen, Birthe P Møller, 2009, Induced plant mutations in the genomics era. Shu, Q. Y. (red.). Food and Agriculture Organization of the United Nations, s. 419-422 4 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The multiple uses of barley endosperm mutants in plant breeding for quality and for revealing functionality in nutrition and food technology
Munck af Rosenschøld, Lars M & Jespersen, Birthe P Møller, 2009, Induced plant mutations in the genomics era. Shu, Q. Y. (red.). Food and Agriculture Organization of the United Nations, s. 182-186 5 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Breeding for quality traits in cereals: a revised outlook on old and new tools for integrated breeding
Munck af Rosenschøld, Lars M, 2009, Cereals. Carena, M. J. (red.). Springer, s. 333-366 34 s. (Handbook of plant breeding, Bind 3).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Vitalitet i byg i relation til varmefølsomhed og -resistens
Møller, B. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 229 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Build your food
Jespersen, Birthe P Møller, Engelsen, Søren Balling & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2006, Proceedings from LMC International Food Congress 2006: nutrigenomics and health - from vision to food. s. 34-35 2 s. (Scandinavian Journal of Food & Nutrition; Nr. supplement 1, Bind 50).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
ID: 22297254
Flest downloads
-
23
downloads
Physiological Genetics Reformed: Bridging the Genome-to-Phenome Gap by Coherent Chemical Fingerprints – the Global Coordinator
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
10
downloads
Significance of the structure of data in partial least squares regression predictions involving both natural and human experimental design
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet