Klavs Martin Sørensen
Gæsteforsker
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-5117-1315
Flest downloads
-
64 downloadsUdgivet
Prediction of α-Lactalbumin and β-Lactoglobulin Composition of Aqueous Whey Solutions Using Fourier Transform Mid-Infrared Spectroscopy and Near-Infrared Spectroscopy
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
28 downloadsUdgivet
Depth profiling of porcine adipose tissue by Raman spectroscopy
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
13 downloadsUdgivet
An on-line near-infrared (NIR) transmission method for determining depth profiles of fatty acid composition and Iodine value in porcine adipose fat tissue
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 38297219
Flest downloads
-
64
downloads
Prediction of α-Lactalbumin and β-Lactoglobulin Composition of Aqueous Whey Solutions Using Fourier Transform Mid-Infrared Spectroscopy and Near-Infrared Spectroscopy
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
28
downloads
Depth profiling of porcine adipose tissue by Raman spectroscopy
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
13
downloads
An on-line near-infrared (NIR) transmission method for determining depth profiles of fatty acid composition and Iodine value in porcine adipose fat tissue
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet