Kasper Engholm-Keller
Postdoc
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-5988-2632
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2016
Improving the Phosphoproteome Coverage for Limited Sample Amounts Using TiO2-SIMAC-HILIC (TiSH) Phosphopeptide Enrichment and Fractionation
Engholm-Keller, Kasper & Larsen, M. R., 2016, Phospho-Proteomics: Methods and Protocols. von Stechow, L. (red.). 2. udg. Humana Press, s. 161–177 (Methods in Molecular Biology, Bind 1355).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
ID: 185808505
Flest downloads
-
52
downloads
Detection of protein oxidation products by fluorescence spectroscopy and trilinear data decomposition: Proof of concept
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
38
downloads
Cysteine residues are responsible for the sulfurous off-flavor formed in heated whey protein solutions
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
22
downloads
TWIST1 and chromatin regulatory proteins interact to guide neural crest cell differentiation
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt