Franciscus Winfried J van der Berg

Franciscus Winfried J van der Berg

Lektor


  1. 2001
  2. Udgivet

    Multiblokmetoder til eksplorativ "data mining" med applikation i levnedsmiddelproduktion

    van der Berg, Franciscus Winfried J, Povlsen, V. T. & Thybo, A. K., 2001, I: Dansk Kemi. (6/7), s. 35-37 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. 2002
  4. Udgivet

    Multivariate data analysis as a tool in advanced quality monitoring in the food production chain

    Bro, Rasmus, van der Berg, Franciscus Winfried J, Thybo, A., Andersen, C. M., Jørgensen, B. M. J. & Andersen, H. J., 2002, I: Trends in Food Science & Technology. 13, 6-7, s. 235-244 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Procesovervågning med spektroskopi og kemometri

    Kjær Pedersen, D., van der Berg, Franciscus Winfried J & Engelsen, Søren Balling, 2002, I: Plus Proces. 5, s. 1-5 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  6. 2003
  7. Udgivet

    Direct decomposition of NMR relaxation profiles and prediction of sensory attributes of potato samples

    Povlsen, V. T., Rinnan, Åsmund, van der Berg, Franciscus Winfried J, Andersen, J. & Thybo, A. K., 2003, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 36, 4, s. s.423-432 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Multivariate analysis of time domain NMR signals in relation to food quality

    Micklander, E., Thygesen, L. G., Pedersen, H. T., van der Berg, Franciscus Winfried J, Bro, Rasmus, Rutledge, D. N., Engelsen, Søren Balling, Belton, P. S., Gil, A. M. & Webb, G. A., 2003, Magnetic resonance in food science : latest developments. edited by P. S. Belton, A. M. G. G. A. W. D. R. (red.). Cambridge: Royal Society of Chemistry, s. 239-254 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  9. Udgivet

    Too much data - too little information!

    Martens, H., Engelsen, Søren Balling & van der Berg, Franciscus Winfried J, 2003, I: The Parliament Magazine. 152, s. 76 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  10. 2004
  11. Udgivet

    Correlation optimized warping and dynamic time warping as preprocessing methods for chromatographic data

    Tomasi, G., van der Berg, Franciscus Winfried J & Andersson, C., 2004, I: Journal of Chemometrics. 18, 5, s. 231-241 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Flavor release measurement from gum model system

    Ovejero-López, I., Haahr, A., van der Berg, Franciscus Winfried J & Bredie, Wender, 2004, I: Journal of Argicultural and Food Chemistry. 52, 26, s. 8119-8126 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Hydration of the amylopectin branch point: evidence of restricted conformational diversity of the a-(1-6) linkage

    Corzana, F., Motawie, Mohammed Saddik, Penhoat, C. H. D., van der Berg, Franciscus Winfried J, Blennow, Andreas, Perez, S. & Engelsen, Søren Balling, 2004, I: Journal of the American Chemical Society. 126, 40, s. 13144-13155 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    Optimizing colour quality of modified atmosphere packed sliced meat products by control of critical packaging parameters

    Nannerup, L. D., Jakobsen, M., van der Berg, Franciscus Winfried J, Jensen, J. S., Møller, J. K. S. & Bertelsen, Grete, 2004, I: Meat Science. 68, 4, s. 577-585 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...15 Næste

ID: 4228980