Kemiske hævemidler– salte, gasser og sprødhed
Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Leif Horsfelt Skibsted - Foredragsholder
I den 8. salon i NatMad – Naturvidenskab & Mad har vi fokus på kemiske hævemidler: bagepulver, natron, potaske og hjortetaksalt.
Vores eksperter er professor i ingrediens- og mejeriteknologi ved Københavns Universitet, Leif Skibsted og konditor og projektleder på Hotel- og restaurantskolen, Lene Vietz. De to har inspireret os til at bruge de kemiske hævemidler – både i fysik/kemilokalet og i køkkenet.
Vores eksperter er professor i ingrediens- og mejeriteknologi ved Københavns Universitet, Leif Skibsted og konditor og projektleder på Hotel- og restaurantskolen, Lene Vietz. De to har inspireret os til at bruge de kemiske hævemidler – både i fysik/kemilokalet og i køkkenet.
7 maj 2023
Ekstern organisation
Navn | Smagens dag |
---|---|
Land/Område | Danmark |
ID: 346536518