Emnenavigation
Indhold
Footerlinks
Start
Toggle navigation
Find vej
Telefonbog
Job
KUnet
English
Uddannelser på KU
Bachelor
Kandidat
Ph.d.
Efteruddannelse
Kursuskatalog
Forskning på KU
Forskere og publikationer
Ph.d.-programmer
Forskningscentre
Nyheder
Kunstig intelligens kan forudsige risikoen for brystkræft via ’zombieceller’
26.09.2024
Privatøkonomien betyder mere end klimaet, når vi taler om madspild
26.09.2024
Rige som fattige er villige til at betale for mere lighed
25.09.2024
Alle nyheder
Presseservice
Samarbejde og innovation
Forskningssamarbejde
Innovation på KU
Teknologioverførsel
KU Lighthouse innovation hub
Besøg KU
Offentlige arrangementer
Biblioteker
Museer og attraktioner
For skoler og gymnasier
Alumni
Om KU
Organisation
Strategi
Tal og fakta
Profil og historie
Fakulteter
Institutter
Kontakt
Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD)
Institut for Fødevarevidenskab
Kalender
Om instituttet
Bæredygtighed på KU FOOD
Fødevareforskning på KU FOOD
Uddannelse
Nyheder
2024
2023
2022
2021
2020
Ansatte
Kontakt
Future Consumer Lab
Urban Farming SCIENCE
KU FOOD
Nyheder
FOOD nyhedsbrev
KU FOOD's nyhedsbrev juli 2020
Sendt d. 2. juli 2020