Emnenavigation
Indhold
Footerlinks
Start
Toggle navigation
Find vej
Telefonbog
Job
KUnet
English
Uddannelser på KU
Bachelor
Kandidat
Ph.d.
Efteruddannelse
Kursuskatalog
Forskning på KU
Forskere og publikationer
Ph.d.-programmer
Forskningscentre
Nyheder
Mange grønlændere har 10 gange højere risiko for diabetes – motion kan være den eneste løsning for dem
20.01.2025
Lærebøgerne skal skrives om: Solskoldning skader ikke kun DNA
17.01.2025
Vulkanudbrud fik bornholmsk stenalderfolk til at ofre unikke ”solsten”
17.01.2025
Alle nyheder
Presseservice
Samarbejde og innovation
Forskningssamarbejde
Innovation på KU
Teknologioverførsel
KU Lighthouse innovation hub
Besøg KU
Offentlige arrangementer
Biblioteker
Museer og attraktioner
For skoler og gymnasier
Alumni
Om KU
Organisation
Strategi
Tal og fakta
Profil og historie
Fakulteter
Institutter
Kontakt
Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD)
Institut for Fødevarevidenskab
Kalender
Om instituttet
Faciliteter
Forskning
Tværsektionelle grupper
Sektion for Ingrediens- og mejeriteknologi
Sektion for Fødevaremikrobiologi, tarmsundhed og fermentering
Sektion for Design og forbrugeradfærd
Sektion for Fødevareanalytisk kemi og bioteknologi
Publikationer
Forskningsprojekter
Ph.d.-afhandlinger fra KU FOOD
Uddannelse
Nyheder
Ansatte
Kontakt
Bæredygtighed på KU FOOD
Future Consumer Lab
Urban Farming SCIENCE
KU FOOD
Forskning
Sektion for Ingrediens- og mejeriteknologi
Publikationer
Publikationsliste