Lene Jespersen

Lene Jespersen

Professor

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26, Bygning: 85-4-A435

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 30Mobil: +45 29 35 47 33
  1. 2019
  2. 2018
  3. Improvement of the quality of traditional fermented foods - hidden identities, small talk and gut feeling

    Jespersen, Lene (Andet)

    1 okt. 2018

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  4. 2017
  5. Impact of microbial biodiversity on the quality of Danish cheeses

    Jespersen, Lene (Andet)

    2017 → …

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  6. Indigenous lactic acid bacteria and yeasts used in food fermentation – technological properties and interactions

    Jespersen, Lene (Andet)

    2017

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  7. The hidden life of microbes: secret identities, matrix interactions and small talk.

    Jespersen, Lene (Andet)

    2017

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  8. 2013
  9. Impact of foodborne and probiotic yeasts on human health

    Jespersen, Lene (Foredragsholder)

    2013

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  10. 2012
  11. The importance of yeasts for cheese maturation and flavour development

    Jespersen, Lene (Oplægsholder)

    20 jun. 201222 jun. 2012

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  12. Microbial interactions and their role in yeast spoilage of food and beverages

    Jespersen, Lene (Oplægsholder)

    2012

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  13. 2011
  14. Exploring the diversity and functionality of yeast species isolated from African fermented food and beverages

    Jespersen, Lene (Andet)

    2011

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

ID: 4234903