Henrik Siegumfeldt

Henrik Siegumfeldt

Lektor

Medlem af:


    1. 2023
    2. Udgivet

      Comparative gene analysis of beer tolerant and sensitive Lactobacillus brevis

      Zhao, Y., Wu, X. & Siegumfeldt, Henrik, 2023, I: Food Science and Technology (Brazil). 43, 9 s., e126422.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    3. 2021
    4. Udgivet

      The impact of bacterial cell aggregation on UV inactivation kinetics

      Vitzilaiou, E., Kuria, A. M., Siegumfeldt, Henrik, Rasmussen, Morten Arendt & Knøchel, Susanne, 2021, I: Water Research. 204, 13 s., 117593.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    5. 2020
    6. Udgivet

      Oenococcus oeni, a species born and moulded in wine: a critical review of the stress impacts of wine and the physiological responses

      Bech-Terkilsen, S., Westman, J. O., Swiegers, J. H. & Siegumfeldt, Henrik, 2020, I: Australian Journal of Grape and Wine Research. 26, 3, s. 188-206

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Bacterial flow cytometry and imaging as potential process monitoring tools for industrial biotechnology

      Kadamalakunte Narayana, S., Mallick, S., Siegumfeldt, Henrik & van der Berg, Franciscus Winfried J, 2020, I: Fermentation. 6, 1, 15 s., 10.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    8. Udgivet

      Diversity in NaCl tolerance of Lactococcus lactis strains from DL-starter cultures for production of semi-hard cheeses

      Kristensen, L. S., Siegumfeldt, Henrik, Larsen, Nadja & Jespersen, Lene, 2020, I: International Dairy Journal. 105, 5 s., 104673.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    9. Udgivet

      Probiotic potential of Saccharomyces cerevisiae and Kluyveromyces marxianus isolated from West African spontaneously fermented cereal and milk products

      Motey, G. A., Johansen, P. G., Owusu-Kwarteng, J., Ofori, L. A., Obiri-Danso, K., Siegumfeldt, Henrik, Larsen, Nadja & Jespersen, Lene, 2020, I: Yeast. 37, 9-10, s. 403-412 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    10. Udgivet

      The quorum-sensing molecule 2-phenylethanol impaired conidial germination, hyphal membrane integrity and growth of Penicillium expansum and Penicillium nordicum

      Huang, C., Qian, Y., Viana, T., Siegumfeldt, Henrik, Arneborg, Nils, Larsen, Nadja & Jespersen, Lene, 2020, I: Journal of Applied Microbiology. 129, 2, s. 278-286

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    11. 2019
    12. Udgivet

      Effects of intrinsic microbial stress factors on viability and physiological condition of yeasts isolated from spontaneously fermented cereal doughs

      Houngbédji, M., Johansen, P., Padonou, S. W., Hounhouigan, D. J., Siegumfeldt, Henrik & Jespersen, Lene, 2019, I: International Journal of Food Microbiology. 304, s. 75-88

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    13. Udgivet

      Surface engineered bacteria as Pickering stabilizers for foams and emulsions

      Jiang, X., Yücel Falco, C., Dalby, K. N., Siegumfeldt, Henrik, Arneborg, Nils & Risbo, Jens, 2019, I: Food Hydrocolloids. 89, s. 224-233 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    14. 2018
    15. Udgivet

      Can the addition of sugars boost non-starter lactic acid bacteria growth and accelerate cheese ripening?

      Møller, C. O. D. A., Czárán, T., Siegumfeldt, Henrik, Christensen, B. B. & Rattray, F. P., 2018. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

    ID: 4223394