Grégoire Antoine J R Bouillon

Grégoire Antoine J R Bouillon

Videnskabelig assistent


Udgivelsesår:
Alle
  1. 2019
  2. Udgivet

    Evaluation of the inhibitory effect of alginate oligosaccharide on yeast and mould in yoghurt

    Bouillon, Grégoire Antoine J R, Gåserød, O. & Rattray, Fergal Patrick, 2019, I : International Dairy Journal. 99, 9 s., 104554.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Linking cocoa varietals and microbial diversity of Nicaraguan fine cocoa bean fermentations and their impact on final cocoa quality appreciation

    Papalexandratou, Z., Kaasik, K., Kauffmann, L. V., Skorstengaard, A., Bouillon, Grégoire Antoine J R, Espensen, J. L., Hansen, L. H., Jakobsen, Rasmus Riemer, Blennow, Andreas, Krych, Lukasz, Castro Mejia, Josue Leonardo & Nielsen, Dennis Sandris, 2019, I : International Journal of Food Microbiology. 304, s. 106-118

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 166301036