Wender Bredie

Wender Bredie

Professor

Medlem af:

    1. 2022
    2. A forced-choice pictographic method to measure food texture preferences in preschool and school-aged children

      Chow, Ching Yue (Oplægsholder), Skouw, S. (Andet), Bech, A. C. (Andet), Olsen, Annemarie (Andet) & Bredie, Wender (Andet)

      15 sep. 2022

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    3. 2020
    4. Layered model systems for future 3D food printing - modulating food sensory properties to stimulate the desire to eat for patients

      Chow, Ching Yue (Oplægsholder), Martin Rodriguez, R. (Andet), Munk, M. B. (Andet), Ahrné, Lilia (Andet) & Bredie, Wender (Andet)

      14 dec. 2020

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    5. 2011
    6. Sensory determinants of food acceptance

      Bredie, Wender (Foredragsholder)

      27 okt. 201128 okt. 2011

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    7. Disliking - bipolar and unipolar measurement

      Bredie, Wender (Foredragsholder)

      12 okt. 201114 okt. 2011

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    8. The use of scales in sensory and consumer research

      Bredie, Wender (Foredragsholder)

      5 okt. 20116 okt. 2011

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    9. Flavour pairing of foods - Facts and Fiction

      Bredie, Wender (Foredragsholder)

      27 sep. 201130 sep. 2011

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    10. Fristende mad som vejen til en mere bæredygtig fødevareadfærd

      Bredie, Wender (Foredragsholder)

      1 sep. 2011

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    11. Flavour perception beyond the chemical senses

      Bredie, Wender (Foredragsholder)

      14 jun. 2011

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    12. Consumer-based product profiling: application of partial napping for sensory characterization of Danish beers

      Bredie, Wender (Foredragsholder)

      23 maj 201124 maj 2011

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    13. Characterisation of aroma volatiles in human milk and infant milk formulas

      Bredie, Wender (Foredragsholder)

      12 apr. 201113 apr. 2011

      Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

    Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

    ID: 4225563