Ole G. Mouritsen

Ole G. Mouritsen

Professor emeritus


  1. 2024
  2. Udgivet

    (Complex Korean characters - Mouthfeel)

    Mouritsen, Ole G. & Styrbæk, K., 2024, Tabi Books, Seoul. 296 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Algae in the Human World: Beauty and Taste Come First

    Mouritsen, Ole G. & Pérez Lloréns, J. L., 2024, Being Algae: Transformations in Water Plant Studies. Hendlin, Y. H., Weggelaar, J., Derossi, N. & Mugnai, S. (red.). Brill, s. 103-127 25 s. (Critical Plant Studies , Bind 8).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Gastrofysik og smagshåndværk

    Sørensen, S. N., Beck Brønnum, L., Christensen, M., Rymann, E., Schneider, M. & Mouritsen, Ole G., 2024, Praxis. 456 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  5. Udgivet

    Gastronomiens rolle i den grønne omstilling

    Mouritsen, Ole G., 2024, Gastronomiens spor i det danske samfund. Mouritsen, O. G. (red.). Aarhus: Trykværket, s. 187-196 10 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  6. Udgivet

    Gastronomiens spor i det danske samfund: et festskrift udgivet i anledning af Det Danske Gastronomiske Akademis jubilæum 1964-2024

    Mouritsen, Ole G., 2024, Trykværket. 207 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiFormidling

  7. Udgivet

    History of seaweeds as food

    Mouritsen, Ole G., Cornish, M. L., Critchley, A. T. & Pérez-Lloréns, J. L., 2024, Applications of Seaweeds in Food and Nutrition. Heftt, D., Badmus, U. & Adetunji, C. (red.). Elsevier, s. 1-17

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Naturvidenskaben bag gastronomien

    Mouritsen, Ole G., 2024, Gastronomiens spor i det danske samfund. Mouritsen, O. G. (red.). Aarhus: Trykværket, s. 37-45 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  9. Udgivet

    Proximate nutritional composition of roe from fish, crustaceans, mussels, echinoderms, and cephalopods

    Schmidt, C. V., Raza, Husnain, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2024, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 36, 14 s., 100944.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Same som drivkraft i den grønne omstilling

    Mouritsen, Ole G., 2024, I: DM BIO. 3, s. 4-7 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  11. Udgivet

    Sea cucumber: A scavenger overexploited, traded and turned into food (even a gastronomic delicacy)

    Pérez Lloréns, J. L. & Mouritsen, Ole G., 2024, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 37, 21 s., 100996.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...41 Næste

ID: 14610784