Ole G. Mouritsen
Professor emeritus
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- 2024
- Udgivet
(Complex Korean characters - Mouthfeel)
Mouritsen, Ole G. & Styrbæk, K., 2024, Tabi Books, Seoul. 296 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Algae in the Human World: Beauty and Taste Come First
Mouritsen, Ole G. & Pérez Lloréns, J. L., 2024, Being Algae: Transformations in Water Plant Studies. Hendlin, Y. H., Weggelaar, J., Derossi, N. & Mugnai, S. (red.). Brill, s. 103-127 25 s. (Critical Plant Studies , Bind 8).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Gastrofysik og smagshåndværk
Sørensen, S. N., Beck Brønnum, L., Christensen, M., Rymann, E., Schneider, M. & Mouritsen, Ole G., 2024, Praxis. 456 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Forskning
- Udgivet
Gastronomiens rolle i den grønne omstilling
Mouritsen, Ole G., 2024, Gastronomiens spor i det danske samfund. Mouritsen, O. G. (red.). Aarhus: Trykværket, s. 187-196 10 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Gastronomiens spor i det danske samfund: et festskrift udgivet i anledning af Det Danske Gastronomiske Akademis jubilæum 1964-2024
Mouritsen, Ole G., 2024, Trykværket. 207 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Antologi › Formidling
- Udgivet
History of seaweeds as food
Mouritsen, Ole G., Cornish, M. L., Critchley, A. T. & Pérez-Lloréns, J. L., 2024, Applications of Seaweeds in Food and Nutrition. Heftt, D., Badmus, U. & Adetunji, C. (red.). Elsevier, s. 1-17Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Naturvidenskaben bag gastronomien
Mouritsen, Ole G., 2024, Gastronomiens spor i det danske samfund. Mouritsen, O. G. (red.). Aarhus: Trykværket, s. 37-45 9 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Proximate nutritional composition of roe from fish, crustaceans, mussels, echinoderms, and cephalopods
Schmidt, C. V., Raza, Husnain, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2024, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 36, 14 s., 100944.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Same som drivkraft i den grønne omstilling
Mouritsen, Ole G., 2024, I: DM BIO. 3, s. 4-7 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Sea cucumber: A scavenger overexploited, traded and turned into food (even a gastronomic delicacy)
Pérez Lloréns, J. L. & Mouritsen, Ole G., 2024, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 37, 21 s., 100996.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 14610784
Flest downloads
-
820
downloads
Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
546
downloads
Cephalopod gastronomy - a promise for the future
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
265
downloads
Odour-induced umami - olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet