Ole G. Mouritsen
Professor emeritus
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- 1999
- Udgivet
Enhancement of phospholipase A2 catalyzed degradation of polymer grafted PEG-liposomes: Effects of lipopolymer-concentration and chain-length
Jørgensen, K., Vermehren, Charlotte & Mouritsen, Ole G., 4 okt. 1999, I: Pharmaceutical Research. 16, 9, s. 1491-1493 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Monte Carlo simulation of diblock copolymer microphases by means of a fast off-lattice model
Besold, G., Hassager, O. & Mouritsen, Ole G., sep. 1999, I: Computer Physics Communications. 121, s. 542-544 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Association of ethanol with lipid membranes containing cholesterol, sphingomyelin and ganglioside: A titration calorimetry study
Trandum, C., Westh, P., Jørgensen, K. & Mouritsen, Ole G., 20 aug. 1999, I: Biochimica et Biophysica Acta - Biomembranes. 1420, 1-2, s. 179-188 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A calorimetric investigation of the interaction of short chain alcohols with unilamellar DMPC liposomes
Trandum, C., Westh, P., Jørgensen, K. & Mouritsen, Ole G., 3 jun. 1999, I: Journal of Physical Chemistry B. 103, 22, s. 4751-4756 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Investigation of lipid membrane macro- and micro-structure using calorimetry and computer simulation: Structural and functional relationships
Jørgensen, K. & Mouritsen, Ole G., 22 mar. 1999, I: Thermochimica Acta. 328, 1-2, s. 81-89 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Use of isothermal titration calorimetry to study the interaction of short-chain alcohols with lipid membranes
Trandum, C., Westh, P., Jørgensen, K. & Mouritsen, Ole G., 22 mar. 1999, I: Thermochimica Acta. 328, 1-2, s. 129-135 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Off-lattice model for the phase behavior of lipid-cholesterol bilayers
Nielsen, M., Miao, L., Ipsen, J. H., Zuckermann, M. J. & Mouritsen, Ole G., 1 jan. 1999, I: Physical Review E - Statistical Physics, Plasmas, Fluids, and Related Interdisciplinary Topics. 59, 5, s. 5790-5803 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Phase behavior and lipid-membrane structure of phospholipid- glycosphingolipid liposomes and the thermal unfolding of insulin
Pedersen, T. B., Frøkjær, Sven, Mouritsen, Ole G. & Jørgensen, K., 1 jan. 1999, I: Journal of Liposome Research. 9, 2, s. 261-274 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 14610784
Flest downloads
-
820
downloads
Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
546
downloads
Cephalopod gastronomy - a promise for the future
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
265
downloads
Odour-induced umami - olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet