Peter Marinus Richter Møller

Peter Marinus Richter Møller

Laboratoriekoordinator

  • Ingredient and Dairy Technology

    Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Højhus 71, Bygning: 71-5-T533

    Telefon: +45 35 33 24 34

  1. 2012
  2. Udgivet

    Bioactive sulfur compounds in broccoli and other Brassicaceae plants: the glucosinolates and S-methylcysteine sulfoxide as precursors of methylthiocyanate and dimethylsulfoxide

    Frandsen, H. B., Møller, Peter Marinus Richter, Pedersen, K. W. E., Sørensen, A. D., Sørensen, J. C. & Sørensen, H., 2012. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  3. Udgivet

    Chirality of the methylsulfinyl group is (R) in glucosinolates and (S) in native amino acids

    Andersen, K. E., Frandsen, H. B., Møller, Peter Marinus Richter, Olsen, C. E., Sørensen, A. D., Sørensen, J. C. & Sørensen, H., 2012. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  4. 2010
  5. Udgivet

    Processes for manufacture of products from plants

    Markedal, K. E., Sørensen, J. C., Sørensen, H., Møller, Peter Marinus Richter & Mortensen, K., 21 jan. 2010, IPC nr. A23L19/12, Patentnr. WO 2010006621 A1, Prioritetsdato 18 jul. 2008

    Publikation: Patent

  6. Udgivet

    Phospho- and glycolipids in Brassica and effects of processing conditions on these membrane lipids

    Andersen, K. E., Balasa, A., Frandsen, H. B., Grohmann, A., Møller, Peter Marinus Richter, Van der Plancken, I., Sørensen, J. C. & Sørensen, H., 2010.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningfagfællebedømt

  7. 2009
  8. Udgivet

    On-line MECC determinations of isothiocyanates (ITC's), ITC-derived products and their cyclocondensation with vicinal dithiols: M59

    Frandsen, H. B., Jeffery, E. H., Møller, Peter Marinus Richter, Søndergaard, M., Sørensen, A. D., Sørensen, J. C. & Sørensen, H., 2009, EuroFoodChem XV: Food for the future - the contribution of chemistry to improvement of food quality. Sørensen, H., Sørensen, S., Sørensen, A. D., Sørensen, J. C., Andersen, K. E., Bjergegaard, C. & Møller, P. (red.). Faculty of Life Sciences, University of Copenhagen, s. 259-263 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  9. 2007
  10. Udgivet

    Analysis of phosphorylated aldoses based on group separation and reductive tryptamine derivatisation prior to HPCE revealing initial products of the Maillard reactions

    Bjergegaard, C., Meinert, Lene, Mortensen, K. H., Møller, Peter Marinus Richter, Sørensen, H. & Sørensen, J. C., 2007, I : Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 57, 3, s. 345-352 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Phosphorylated aldoses in meat - a challenge

    Bjergegaard, C., Meinert, Lene, Mortensen, K. H., Møller, Peter Marinus Richter, Sørensen, H., Sørensen, J. C. & Aaslyng, M. D., 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  12. 2006
  13. Udgivet

    Glucosinolates, isolation, determinations and identification procedures

    Møller, Peter Marinus Richter, Sørensen, H. & Sørensen, J. C., 2006. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  14. Udgivet

    Method of glyphosate analysis based on HPCE of the dansyl derivative

    Petersen, Iben Lykke, Møller, Peter Marinus Richter, Sørensen, J. C. & Sørensen, H., 2006. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  15. Udgivet

    Method of glyphosate analysis based on HPCE of the dansyl derivative

    Møller, Peter Marinus Richter, Petersen, Iben Lykke, Sørensen, H. & Sørensen, J. C., 2006. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Forrige 1 2 Næste

ID: 6213628