Jorge Ruiz Carrascal
Adjungeret professor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-7905-3153
Primære forskningsområder
- Kødvidenskab og teknologi
- Fødevareforarbejdning
- Analysemetoder
- Analyse af flygtige forbindelser
- Lipidsammensætning
- Lipid oxidation
- Tekstur analyse
- Analyse af toksiske forbindelser (nitrosaminer og aromatiske kulbrinter)
- Statistik og eksperimentel design
- Sensorisk analyse
- Mikrobiologi og sikkerhed
Undervisnings- og vejledningsområder
Ansvarlig for MSc kurset ‘Meat Products and Innovation’ (7,5 ETSC), Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab.
Underviser på MSc kurset ‘Meat Technology and Packaging’ (7,5 ECTS), Københavns Universitet, Institut for Fødevarevidenskab.
ID: 51320196
Flest downloads
-
564
downloads
A rapid and accurate extraction procedure for analysing free amino acids in meat samples by GC-MS
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
354
downloads
Modification of gelatin functionality for culinary applications by using transglutaminase
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
233
downloads
Cheese powder can boost sensory properties of emulsion sausages
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet