Ansatte – Københavns Universitet

FOOD > Ansatte

Helene Christine Reinbach

Helene Christine Reinbach

Lektor

Forskningsområder

- Folkesundhedsernæring

- Sundhedsfremme

- Interventionsforskning

- Forbrugeradfærd (især børn og ældre)

- Menneskets sansning (især den trigeminale sans, lugtesansen)

- Sensoriske og appetitregulerende effekter af bioaktive komponenter

 

Undervisning (kurser)

- Meal Systems and Technology (MSc, 5 ECTS)

- Public Health Nutrition (MSc, 5 ECTS)

- Strategic Communication and Staging on Food (MSc, 5 ECTS)

 

Teknikker

- Interventioner (især i lokalsamfundet)

- Sundhedsfremmende kampagner (især massemediekampagner)

- Supersetting-tilgangen

- Forbrugerspørgeskemaer

- ”Mixed method” evaluering (eks. aktionsforskning, kontrolleret interventionsdesign)

- Sensoriske test (Time-intensity, Profilering, lugtetest)

- Måltidsstudier - måling af accept, energiindtag og appetit

ID: 4373563