Zhuqing Xie
Videnskabelig assistent
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-8323-4472
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2020
Structural and in vitro starch digestion properties of potato parenchyma cells: Effects of gelatinization degree
Ding, L., Xie, Zhuqing, Fu, X., Wang, Z., Huang, Q. & Zhang, B., 2020, I: Food Hydrocolloids. 113, 8 s., 106464.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 244984295
Flest downloads
-
18
downloads
Effects of Calcium Source, Inulin, and Lactose on Gut-Bone Associations in an Ovarierectomized Rat Model
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet