Vibeke Orlien
Vibeke Orlien

Lektor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26, Bygning: 74-5-T576

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 26Mobil: +45 24 80 60 19

  1. 2012
  2. Udgivet

    Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato products

    Alves, A. B., Bragagnolo, N., da Silva, M. G., Skibsted, Leif Horsfelt & Orlien, Vibeke, 2012, I : Food and Bioproducts Processing. 90, 3, s. 499-505 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Effect of high pressure, temperature, and storage on the color of porcine longissimus dorsi

    Bak, K. H., Lindahl, G. K., Karlsson, A. H. & Orlien, Vibeke, 2012, I : Meat Science. 92, 4, s. 374-381 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effects of palm oil quality and packaging on the storage stability of dry vegetable bouillon paste

    Raitio, R. J., Orlien, Vibeke & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I : Food Chemistry. 132, 3, s. 1324-1332 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    High pressure effect on the color of minced cured restructured ham at different levels of drying, pH, and NaCl

    Bak, K. H., Lindahl, G. K., Karlsson, A. H., Lloret, E., Ferrini, G., Arnau, J. & Orlien, Vibeke, 2012, I : Meat Science. 90, 3, s. 690-696 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    High pressure treatment of brine enhanced pork affects endopeptidase activity, protein solubility, and peptide formation

    Grossi, A. B., Gkarane, V., Otte, Jeanette, Ertbjerg, P. & Orlien, Vibeke, 2012, I : Food Chemistry. 134, 3, s. 1556-1563 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Kinetics of the formation of radicals in meat during high pressure processing

    Bolumar Garcia, J. T., Skibsted, Leif Horsfelt & Orlien, Vibeke, 2012, I : Food Chemistry. 134, 4, s. 2114–2120 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Reduction of salt in pork sausages by the addition of carrot fibre or potato starch and high pressure treatment

    Grossi, A. B., Søltoft-Jensen, J., Knudsen, J. C., Christensen, M. & Orlien, Vibeke, 2012, I : Meat Science. 92, 4, s. 481-489 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4226516