Vibeke Orlien

Vibeke Orlien

Lektor


  1. 2010
  2. Udgivet

    Aroma development in high pressure treated beef and chicken meat compared to raw and heat treated

    Schindler, S., Krings, U., Berger, R. G. & Orlien, Vibeke, 2010, I : Meat Science. 86, 2, s. 317-323 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Casein micelle dissociation in skim milk during high-pressure treatment: effects of pressure, pH, and temperature

    Orlien, Vibeke, Boserup, L. & Olsen, Karsten, 2010, I : Journal of Dairy Science. 93, 1, s. 12-18 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity

    Grossi, A., Christensen, M., Ertbjerg, P., Olsen, Karsten & Orlien, Vibeke, 2010.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  5. Udgivet

    New types of milk-based products by high pressure

    Orlien, Vibeke, 2010, I : New Food. 4, s. 25-27 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

ID: 4226516