Vibeke Orlien
Vibeke Orlien

Lektor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26, Bygning: 74-5-T576

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 26Mobil: +45 24 80 60 19

  1. 2006
  2. Udgivet

    Calcium i mælk: proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning

    Orlien, Vibeke & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I : Maelkeritidende. 16, s. 371-373 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. Udgivet

    Dynamics of casein micelles in skim milk during and after high pressure treatment

    Orlien, Vibeke, Knudsen, J. C., Colon, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I : Food Chemistry. 98, 3, s. 513-521 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Glas-begrebet: kemien bag fødevarekvaliteten: del 3

    Orlien, Vibeke & Carlsen, C. U., 2006, I : Plus Proces. 2, s. 15-16 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  5. Udgivet

    Kemien bag fødevarekvaliteten: del 2

    Orlien, Vibeke & Carlsen, C. U., 2006, I : Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 1, s. 10-12 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  6. Udgivet

    Temperature-dependence of rate of oxidation of rapeseed oil encapsulated in a glassy food matrix

    Orlien, Vibeke, Risbo, Jens, Rantanen, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I : Food Chemistry. 94, 1, s. 37-46 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Whey protein isolate as functional ingredient in high-pressure induced milk gels

    Orlien, Vibeke, Pedersen, H. B., Knudsen, J. C. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I : Milchwissenshaft/Milk Science International. 61, 1, s. 3-6 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4226516