Vibeke Orlien
Vibeke Orlien

Lektor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26, Bygning: 74-5-T576

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 26Mobil: +45 24 80 60 19

  1. Udgivet

    A Comprehensive Approach to Assess Feathermeal as an Alternative Protein Source in Aquafeed

    Jasour, M. S., Wagner, L., Sundekilde, U. K., Larsen, B. K., Greco, Ines, Orlien, Vibeke, Olsen, Karsten, Rasmussen, H. T., Hjermitslev, N. H., Hammershøj, M., Dalsgaard, A. J. T. & Dalsgaard, T. K., 2017, I : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 65, 48, s. 10673-10684 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  2. Udgivet

    A quantitative method to measure and evaluate the peelability of shrimps (Pandalus borealis)

    Gringer, N., Dang, T. T., Orlien, Vibeke, Olsen, Karsten, Bøknæs, N. & Jessen, F., 2018, I : LWT. 94, s. 20-24 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  3. Udgivet

    Antioxidant active packaging for chicken meat processed by high pressure treatment

    Bolumar Garcia, J. T., Andersen, Mogens Larsen & Orlien, Vibeke, 2011, I : Food Chemistry. 129, 4, s. 1406-1412 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  4. Udgivet

    Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato products

    Alves, A. B., Bragagnolo, N., da Silva, M. G., Skibsted, Leif Horsfelt & Orlien, Vibeke, 2012, I : Food and Bioproducts Processing. 90, 3, s. 499-505 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  5. Udgivet

    Aroma development in high pressure treated beef and chicken meat compared to raw and heat treated

    Schindler, S., Krings, U., Berger, R. G. & Orlien, Vibeke, 2010, I : Meat Science. 86, 2, s. 317-323 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  6. Udgivet

    Bioaccessibility of bioactive compounds from fruits and vegetables after thermal and nonthermal processing

    Barba Orellana, F. J., Mariutti, L. R. B., Bragagnolo, N., Z. Mercadante, A., V. Barbosa-Canovas, G. & Orlien, Vibeke, 2017, I : Trends in Food Science & Technology. 67, s. 195-206 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  7. Udgivet

    Biochemical and Nutritional Changes during Food Processing and Storage

    Orlien, Vibeke & Bolumar, T., okt. 2019, I : Foods. 8, 10, 3 s., 494.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLeder

  8. Udgivet

    Calcium hydroxy palmitate: possible precursor phase in calcium precipitation by palmitate

    Vavrusova, M., Raitio, R. J., Orlien, Vibeke & Skibsted, Leif Horsfelt, 2013, I : Food Chemistry. 138, 4, s. 2415-2420 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  9. Udgivet

    Calcium i mælk: proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning

    Orlien, Vibeke & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I : Maelkeritidende. 16, s. 371-373 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  10. Udgivet

    Casein micelle dissociation in skim milk during high-pressure treatment: effects of pressure, pH, and temperature

    Orlien, Vibeke, Boserup, L. & Olsen, Karsten, 2010, I : Journal of Dairy Science. 93, 1, s. 12-18 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4226516