Vibeke Orlien
Vibeke Orlien

Lektor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26, Bygning: 74-5-T576

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 26Mobil: +45 24 80 60 19

  1. 2000
  2. Udgivet

    Hydroperoxide formation in rapeseed oil encapsulated in a glassy food model as influenced by hydrophilic and lipophilic radicals

    Orlien, Vibeke, Andersen, A. B., Sinkko, T. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I : Food Chemistry. 68, s. 191-199 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  3. Udgivet

    Light-induced oxidation in sliced Havarti cheese packaged in modified atmosphere

    Kristensen, D., Orlien, Vibeke, Mortensen, G., Brockhoff, P. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I : International Dairy Journal. 10, s. 95-103 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  4. Udgivet

    Lipid oxidation in high-pressure processed chicken breast muscle during chill storage: critical working pressure in relation to oxidation mechanism

    Orlien, Vibeke, Holm Hansen, E. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I : European Food Research and Technology. 211, s. 99-104 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  5. 2003
  6. Udgivet
  7. 2004
  8. Udgivet

    Effect of temperature and glassy states on the molecular mobility of solutes in frozen tuna muscle as studied by electron spin resonance sectroscopy with spin probe detection

    Orlien, Vibeke, Andersen, Mogens Larsen, Jouhtimäki, S., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I : Journal of Agricultural and Food Chemistry. Vol. 52 (8); (2004), s. 2269-2276 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  9. 2005
  10. Udgivet

    Fødevarers holdbarhed i glastilstand

    Orlien, Vibeke, Andersen, Mogens Larsen, Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, I : Dansk Kemi. 86, 4, s. 30-33 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  11. Udgivet

    Højtryksbehandling af mælkeproteiner

    Knudsen, J. C., Orlien, Vibeke, Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, I : Maelkeritidende. 118, 24, s. 628-632 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  12. Udgivet

    Kemien bag fødevarekvaliteten

    Orlien, Vibeke & Carlsen, C. U., 2005, I : Plus Proces. 12, s. 25-27 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  13. Udgivet

    Mælkedesserter med mindre sukker

    Orlien, Vibeke, 2005, I : Nyt fra Levnedsmiddelcenteret. 5, s. 3 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  14. Udgivet

    Tryk på maden

    Orlien, Vibeke, Knudsen, J. C. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, I : Aktuel Naturvidenskab. 5, s. 20-23 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4226516