Vibeke Orlien
Vibeke Orlien

Lektor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26, Bygning: 74-5-T576

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 26Mobil: +45 24 80 60 19

  1. Udgivet

    Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato products

    Alves, A. B., Bragagnolo, N., da Silva, M. G., Skibsted, Leif Horsfelt & Orlien, Vibeke, 2012, I : Food and Bioproducts Processing. 90, 3, s. 499-505 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Effect of high pressure processing, temperature, and storage on the color of pork longissimus dorsi

    Bak, K. H., Orlien, Vibeke, Karlsson, A. H. & Lindahl, G. K., 2009, The 55. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST). International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), s. 581-584 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Spectroscopic studies on the effect of high pressure treatment on the soluble protein fraction of porcine longissimus dorsi

    Bak, K. H., Thulstrup, Peter Waaben & Orlien, Vibeke, 2014, I : Food Chemistry. 148, s. 120-123 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    The effect of high pressure and residual oxygen on the color stability of minced cured restructured ham at different levels of drying, pH, and NaCl

    Bak, K. H., Lindahl, G. K., Karlsson, A. H., Lloret, E., Gou, P., Arnau, J. & Orlien, Vibeke, 2013, I : Meat Science. 95, 2, s. 433-443 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Effect of high pressure, temperature, and storage on the color of porcine longissimus dorsi

    Bak, K. H., Lindahl, G. K., Karlsson, A. H. & Orlien, Vibeke, 2012, I : Meat Science. 92, 4, s. 374-381 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Effect of High Pressure Processing, Temperature, and Storage on the Color of Pork Longissimus Dorsi

    Bak, K. H., Orlien, Vibeke, Karlsson, A. H. & Lindahl, G., 2009. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  7. Udgivet

    High pressure effect on the color of minced cured restructured ham at different levels of drying, pH, and NaCl

    Bak, K. H., Lindahl, G. K., Karlsson, A. H., Lloret, E., Ferrini, G., Arnau, J. & Orlien, Vibeke, 2012, I : Meat Science. 90, 3, s. 690-696 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Effect of high pressure treatment on the color of fresh and processed meats: a review

    Bak, K. H., Bolumar, T., Karlsson, A. H., Lindahl, G. & Orlien, Vibeke, 2019, I : Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 59, 2, s. 228-252 25 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Implementation of Emerging Technologies

    Barba, F. J., Orlien, Vibeke, Mota, M. J., Lopes, R. P., Pereira, S. A. & Saraiva, J. A., 2016, Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation. Galanakis, C. (red.). 1. udg. Academic Press, s. 117-148 32 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Innovative Technologies for Food Preservation

    Barba, F. J., Ahrné, Lilia, Xanthakis, E., Landerslev, M. G. & Orlien, Vibeke, 2017, Innovative Technologies for Food Preservation: Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms. J. Barba, F., S. Sant’Ana, A., Orlien, V. & Koubaa, M. (red.). 1. udg. London: Academic Press, s. 25-51 27 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4226516