Vibeke Orlien
Vibeke Orlien

Lektor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26, Bygning: 74-5-T576

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 26Mobil: +45 24 80 60 19

  1. 2007
  2. Udgivet

    Forskerne laver mad på højtryk

    Orlien, Vibeke & Sørensen, Carsten Peter, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (red.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 10-11 2 s. (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  3. 2006
  4. Udgivet

    Calcium i mælk: proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning

    Orlien, Vibeke & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I : Maelkeritidende. 16, s. 371-373 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. Udgivet

    Kemien bag fødevarekvaliteten: del 2

    Orlien, Vibeke & Carlsen, C. U., 2006, I : Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 1, s. 10-12 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  6. 2005
  7. Udgivet

    Fødevarers holdbarhed i glastilstand

    Orlien, Vibeke, Andersen, Mogens Larsen, Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, I : Dansk Kemi. 86, 4, s. 30-33 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  8. Udgivet

    Højtryksbehandling af mælkeproteiner

    Knudsen, J. C., Orlien, Vibeke, Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, I : Maelkeritidende. 118, 24, s. 628-632 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  9. Udgivet

    Kemien bag fødevarekvaliteten

    Orlien, Vibeke & Carlsen, C. U., 2005, I : Plus Proces. 12, s. 25-27 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  10. Udgivet

    Mælkedesserter med mindre sukker

    Orlien, Vibeke, 2005, I : Nyt fra Levnedsmiddelcenteret. 5, s. 3 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  11. Udgivet

    Tryk på maden

    Orlien, Vibeke, Knudsen, J. C. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2005, I : Aktuel Naturvidenskab. 5, s. 20-23 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

ID: 4226516