Vibeke Orlien

Vibeke Orlien

Lektor

  • Design and Consumer Behavior

    Rolighedsvej 26, Bygning: 74-5-T576

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 26Mobil: +45 24 80 60 19

  1. 2019
  2. Udgivet

    Biochemical and Nutritional Changes during Food Processing and Storage. / Orlien, Vibeke; Bolumar, Tomas.

    I: Foods, Bind 8, Nr. 10, 494, 10.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLederForskningfagfællebedømt

  3. Accepteret/In press

    Conventional and enzyme-assisted green extraction of umami free amino acids from Nordic seaweeds. / Poojary, Mahesha M.; Orlien, Vibeke; Olsen, Karsten.

    I: Journal of Applied Phycology, 01.01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effect of high pressure treatment on the color of fresh and processed meats : a review. / Bak, Kathrine Holmgaard; Bolumar, Tomas; Karlsson, Anders H.; Lindahl, Gunilla; Orlien, Vibeke.

    I: Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Bind 59, Nr. 2, 2019, s. 228-252.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Proteomic and microscopic approaches in understanding mechanisms of shell-loosening of shrimp (Pandalus borealis) induced by high pressure and protease. / Dang, Tem Thi; Jessen, Flemming; Martens, Helle Juel; Gringer, Nina; Olsen, Karsten; Bøknæs, Niels; Orlien, Vibeke.

    I: Food Chemistry, Bind 289, 2019, s. 729-738.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    The Effect of Processing on Digestion of Legume Proteins. / Drulyte, Donata; Orlien, Vibeke.

    I: Foods, Bind 8, Nr. 6, 224, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The role of water in the impact of high pressure on the myrosinase activity and glucosinolate content in seedlings from Brussels sprouts. / Wang, Jia; Barba, Francisco J.; Sørensen, Jens C.; Frandsen, Heidi B.; Sørensen, Susanne; Olsen, Karsten; Orlien, Vibeke.

    I: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Bind 58, 102208, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2018
  9. Udgivet

    Innovative technologies for food preservation : Inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. / Barba, Francisco J.; SantAna, Anderson S.; Orlien, Vibeke; Koubaa, Mohamed.

    ELSEVIER, 2018. 315 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    A quantitative method to measure and evaluate the peelability of shrimps (Pandalus borealis). / Gringer, Nina; Dang, Thi Tem ; Orlien, Vibeke; Olsen, Karsten; Bøknæs, Niels; Jessen, Flemming.

    I: LWT, Bind 94, 2018, s. 20-24.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Emerging and potential technologies for facilitating shrimp peeling : A review. / Dang, Thi Tem; Gringer, Nina; Jessen, Flemming; Olsen, Karsten; Bøknæs, Niels; Nielsen, Pia Louise; Orlien, Vibeke.

    I: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Bind 45, 2018, s. 228-240.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Enzyme-assisted peeling of cold water shrimps (Pandalus borealis). / Dang, Thi Tem; Gringer, Nina; Jessen, Flemming; Olsen, Karsten; Bøknæs, Niels; Nielsen, Pia Louise; Orlien, Vibeke.

    I: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Bind 47, 2018, s. 127-135.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4226516