Vibeke Orlien
Lektor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0003-4354-6591
Emneord
- Forarbejdning af fødevarer - Fødevareprocessering, Fødevareproduktion
- Fødevarekemi - Fødevarekemi, Proteinændringer
- Fødevarekvalitet - Fødevarekvalitet, Holdbarhed
- Fødevareproduktion
- Højtryksteknologi - Højtryksteknologi
- Konservering og holdbarhed
ID: 4226516
Flest downloads
-
947
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
606
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
118
downloads
Biochemical and Nutritional Changes during Food Processing and Storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Leder › fagfællebedømt
Udgivet