Vibeke Orlien
Lektor
ORCID: 0000-0003-4354-6591
Uddannelse
- 2003 ph.d., Fødevarekemi, Den Kongelige Veterinær-og Landbohøjskole, Institut for Fødevarevidenskab.
- 1997 M.Sc. Kemi og Matematik, Roskilde Universitetscenter.
- 2016 Pasteur program -A leadership program, Innovation Fund Denmark/Harvard Business School
- 2009 Fødevarer og sundhed Entrepreneurship Academy, Center for Entrepreneurship, UC Davis, Davis, CA, USA.
- 2006 Projektlederuddannelse, Implement A/S.
- 2006 Pædagogisk uddannelse af adjunkt på KVL.
- 2005 Patentering og kommercialisering kursus, København Technology Transfer Consortium.
Stillinger
- 2018- Souschef, Food Design and Consumer Behavior, Institut for Fødevarevidenskab, Det Biovidenskabelige Fakultet, KU
- 2016- Lektor, Design and Consumer Behavior, Institut for Fødevarevidenskab, Det Biovidenskabelige Fakultet, KU
- 2010-2016 Sektionsleder for Fødevarekemi, Institut for Fødevarevidenskab, Det Naturvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
- 2007- Lektor, Fødevarekemi, Institut for Fødevarevidenskab, Det Biovidenskabelige Fakultet, KU.
- 2006-2007 post.doc, Fødevarekemi, Institut for Fødevarevidenskab, Det Biovidenskabelige Fakultet, KU.
- 2003-2006 Adjunkt, Forskningsprojekt, Fødevarekemi, Institut for Fødevarevidenskab, KVL.
- 1997-1999 Videnskabelig assistent, Fødevarekemi, Institut for Fødevarevidenskab, KVL.
Forskningsledelse
- Projektleder: “High pressure technology to improve freshness of bean spreads”
- Arbejdspakkeleder for den teknologiske del i projektet ”sustainable technologies for optimization of shrimp production (TECHSHELL)
- Projektleder: “New Physicochemical and Technological Approach for High Quality and Sustainable Fish Feed Production (ExiPro)”
- Videnskabelig ansvarlig og mentor for MC-IEF FP7 post.doc. “Mechanistic modeling of the formation of bioactive compounds in high pressure processed sprouts of Brussels sprouts for effective solution to preserve healthy compounds in vegetables”
- Arbejdspakkeleder for højtryksbehandlingsdelen i projektet ”Nyt Gourmet svinekødsprodukter opnået ved molekylær forståelse af alternative svineracer og højtryksteknologi”
- Forvaltning af højtryks-faciliteter på Fødevarekemi, som indebærer praktisk vejledning af brugerne, videnskabeligt bidrag til forskellige forskningsprojekter, og vedligeholdelse og servicering af højtryksudstyr.
ID: 4226516
Flest downloads
-
981
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
637
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
153
downloads
Biochemical and Nutritional Changes during Food Processing and Storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Leder › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet