Vibeke Orlien
Lektor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0003-4354-6591
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
Sortering: Start dato
- 2008
Casein micelle dissociation in skim milk during high pressure; effects of pressure, pH and temperature
Orlien, Vibeke (Foredragsholder)
1 okt. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2007
Højtryk til fremtidens fødevare
Orlien, Vibeke (Foredragsholder)
15 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4226516
Flest downloads
-
936
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
600
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
115
downloads
Biochemical and Nutritional Changes during Food Processing and Storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Leder › fagfællebedømt
Udgivet