Rasmus Bro

Rasmus Bro

Professor

Medlem af:


    1. Udgivet

      NIR optimerer produktionen af gammeldags modnede sild

      Svensson, V. T., Bro, Rasmus, Nielsen, H. H. & Volmer, S., 2005, I: Plus Proces. 9, s. 9-10 2 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    2. Udgivet

      Ny matematik, gamle præparater -- nye muligheder i data mining

      Rasmussen, B. & Bro, Rasmus, 2005, I: Medicinsk Teknologi. 3, s. 26-28 3 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    3. Udgivet

      Hvorfor multivariat dataanalyse

      Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2007, I: Dansk Kemi. 88, 12, s. 32-33 2 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    4. Udgivet

      Principal component analysis - den kemometriske arbejdshest

      Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2008, I: Dansk Kemi. 89, 1, s. 33-35 3 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    5. Udgivet

      Hvorfor multivariat dataanalyse

      Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2020, I: Kjemi. 1, s. 20-22 2 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    6. Udgivet

      Principal component analysis - den kemometriske arbejdshest

      Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2020, I: Kjemi. 1, s. 23-25 3 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    7. Udgivet

      Netværksopbygning inden for et nyt speciale i et internationalt perspektiv

      Munck af Rosenschøld, Lars M, Nørgaard, L., Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2002, Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002. Munck, L., Frisvad, J. C., Busk-Jensen, A. & Bisgaard Hansen, M. (red.). Levnedsmiddelcentret, s. 138-151 14 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    8. Udgivet

      Multivariate analysis of time domain NMR signals in relation to food quality

      Micklander, E., Thygesen, L. G., Pedersen, H. T., van der Berg, Franciscus Winfried J, Bro, Rasmus, Rutledge, D. N., Engelsen, Søren Balling, Belton, P. S., Gil, A. M. & Webb, G. A., 2003, Magnetic resonance in food science : latest developments. edited by P. S. Belton, A. M. G. G. A. W. D. R. (red.). Cambridge: Royal Society of Chemistry, s. 239-254 16 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    9. Udgivet

      Join Lundbeck in Lumsås

      Mealy, M. J., Skovby, T., Dam-Johansen, K. & Bro, Rasmus, 2015, 6 s.

      Publikation: AndetAndet bidragFormidling

    10. Udgivet

      Lys på osten og se dens tilstand

      Bro, Rasmus & Andersen, C. M., 2007, I: Ingenioeren. 9, s. 10 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    Forrige 1 2 Næste

    ID: 4226399