Rasmus Bro

Rasmus Bro

Professor

Medlem af:


    1. Udgivet

      Nye spektroskopiske og kemometriske metoder til overvågning af ost under lagring

      Andersen, C. M. & Bro, Rasmus, 2003, I: Maelkeritidende. 20, s. 482-486 5 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    2. Udgivet

      The ¤N-way toolbox in brief

      Andersson, C. & Bro, Rasmus, 1997

      Publikation: AndetAndet bidragFormidling

    3. Udgivet

      Data-slicing: Ny datateknologi for ikke-iterativ multieksponentiel kurvetilpasning

      Bro, Rasmus, Pedersen, H. T. & Engelsen, Søren Balling, 2003, I: Dansk Kemi. 84, 2, s. 31-33 3 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    4. Udgivet

      Lys på osten og se dens tilstand

      Bro, Rasmus & Andersen, C. M., 2007, I: Ingenioeren. 9, s. 10 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    5. Udgivet

      New internationally unique PAT education in Copenhagen

      Bro, Rasmus, 2006, I: Medicon Valley - Nordic Life Sciences. 06, s. 32 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    6. Udgivet

      PAT - bedre mad med matematisk magi

      Bro, Rasmus & Jespersen, Birthe P Møller, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C., Jensen, M. V. S., Bertelsen, G. & Sørensen, C. P. (red.). København: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 12-13 2 s. (Temahæfte 2007).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    7. Udgivet

      Join Lundbeck in Lumsås

      Mealy, M. J., Skovby, T., Dam-Johansen, K. & Bro, Rasmus, 2015, 6 s.

      Publikation: AndetAndet bidragFormidling

    8. Udgivet

      Multivariate analysis of time domain NMR signals in relation to food quality

      Micklander, E., Thygesen, L. G., Pedersen, H. T., van der Berg, Franciscus Winfried J, Bro, Rasmus, Rutledge, D. N., Engelsen, Søren Balling, Belton, P. S., Gil, A. M. & Webb, G. A., 2003, Magnetic resonance in food science : latest developments. edited by P. S. Belton, A. M. G. G. A. W. D. R. (red.). Cambridge: Royal Society of Chemistry, s. 239-254 16 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    9. Udgivet

      Netværksopbygning inden for et nyt speciale i et internationalt perspektiv

      Munck af Rosenschøld, Lars M, Nørgaard, L., Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2002, Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002. Munck, L., Frisvad, J. C., Busk-Jensen, A. & Bisgaard Hansen, M. (red.). Levnedsmiddelcentret, s. 138-151 14 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    10. Udgivet

      Hvorfor multivariat dataanalyse

      Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2007, I: Dansk Kemi. 88, 12, s. 32-33 2 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    Forrige 1 2 Næste

    ID: 4226399