Mogens Jakobsen

Mogens Jakobsen

Professor emeritus.


  1. 2008
  2. Udgivet

    A traditional Sudanese fermented camel's milk product, Gariss, as a habitat of Streptococcus infantarius subsp. infantarius

    Abdelgadir, W., Nielsen, Dennis Sandris, Hamad, S. & Jakobsen, Mogens, 2008, I : International Journal of Food Microbiology. 127, 3, s. 215-219 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  3. Udgivet

    Cereulide formation of emetic Bacillus weihenstephanensis and mesophilic emetic Bacillus cereus at temperature abuse depend on pre-incubation temperature and time

    Thorsen, L., Budde, B. B., Henrichsen, L., Martinussen, Torben & Jakobsen, Mogens, 2008. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  4. Udgivet

    Cowpeas as growth substrate do not support the production of aflatoxinby Aspergillus sp.

    Houssou, P. A., Schnidt-Heydt, M., Geisen, R., Fandohan, P., Ahohuendo, B. C., Hounhouigan, D. J. & Jakobsen, Mogens, 2008, I : Mycotoxin Research. 24, 2, s. 105-110 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  5. Udgivet

    Dansk råmælkost: kvalitet og fødevaresikkerhed

    Wik, M. T., Masoud, W. M. H. & Jakobsen, Mogens, 2008, I : Maelkeritidende. 121, 16, s. 370-372 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  6. Udgivet

    Fødevareproduktion i Afrika - rettet mod et internationalt marked

    Jakobsen, Mogens, 2008, I : Levnedsmiddelcentret Årsberetning. 2007, s. 19 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  7. Udgivet

    Lactic Acid Bacteria: Influence on intracellular pH in Mycobacterum avium subsp. paratubercolosis

    Gaggìa, F., Siegumfeldt, Henrik, Nielsen, Dennis Sandris, Biavati, B. & Jakobsen, Mogens, 2008, Food Micro 2008: Evolving microbial food quality and safety: Programme and Abstracts Book. s. 138 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Technological properties of Lactobacillus fermentum involved in the processing of dolo and pito, West African sorghum beers, for the selection of starter cultures

    Sawadogo-Lingani, H., Diawara, B., Traoré, A. S. & Jakobsen, Mogens, 2008, I : Journal of Applied Microbiology. 104, 3, s. 873-882 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  9. Udgivet

    Use of starter cultures of lactic acid bacteria and yeasts as inoculum enrichment for the production of gowé, a sour beverage from Benin

    Vieira-Dalodé, G., Madodé, Y. E., Hounhouigan, J., Jespersen, Lene & Jakobsen, Mogens, 2008, I : African Journal of Microbiology Research. 2, 7, s. 179-186 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

ID: 4231969