Mogens Jakobsen

Mogens Jakobsen

Professor emeritus.


  1. 2005
  2. Udgivet

    Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae isolated from a survey of pito production sites in various parts of Ghana

    Glover, R., Robert C., A., Jakobsen, Mogens & Jespersen, Lene, 2005, I : Systematic and Applied Microbiology. 28, 8, s. 755-761 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    De dygtige afrikanere

    Jakobsen, Mogens, 2005, I : Nyt fra Levnedsmiddelcentret. 3, s. 1 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  4. Udgivet

    Effect of soybean fortification on Ghanaian germented maize dough aroma

    Annan, N. T., Plahar, W. A., Poll, L. & Jakobsen, Mogens, 2005, I : International Journal of Food Sciences and Nutrition. 56, 5, s. 315-326 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Five essential oils from aromatic plants of Cameroon: their antibacterial activity and ability to permeabilize the cytoplasmic membrane of Listeria innocua examined by flow cytometry

    Nguefack, J., Budde, B. B. & Jakobsen, Mogens, 2005, I : Letters in Applied Microbiology. 39, s. 395-400 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet
  7. Udgivet
  8. Udgivet

    Influence of the nutrition on the composition of the intestinal microflora and calprotectin concentration in 10 months old infants

    Nielsen, S. D., Nielsen, Dennis Sandris, Jakobsen, Mogens & Michaelsen, Kim F., 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 94 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  9. Udgivet

    Influence of volatile compounds produced by yeasts predominant during processing of Coffea arabica in East Africa on growth and ochratoxin A (OTA) production by Aspergillus ochraceus

    Masoud, W. M. H., Poll, L. & Jakobsen, Mogens, 2005, I : Yeast. 22, 14, s. 1133-1142 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Occurrence and diversity of yeasts involved in fermentation of West African cocoa beans

    Jespersen, Lene, Nielsen, Dennis Sandris, Hønholt, S. & Jakobsen, Mogens, 2005, I : FEMS Yeast Research. 5, 4-5, s. 441-453 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    The combined effects of pH, NaCI and temperature on growth of cheese ripening cultures of Debaryomyces hansenii and coryneform bacteria

    Masoud, W. M. H. & Jakobsen, Mogens, 2005, I : Internationational Dairy Journal. 15, s. 69-77 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4231969