Mogens Jakobsen

Mogens Jakobsen

Professor emeritus.


  1. 2004
  2. Udgivet

    Global transcription profiles and intracellular pH regulation measured in Bacillus licheniformis upon external pH upshifts

    Hornbæk, T., Jakobsen, Mogens, Dynesen, J., Nielsen, A. K. & Møller, P. L., 2004, I : Archives of Microbiology. 182, 6, s. 467-474 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Kenkey: an african fermented maize product

    Halm, M., Amoa-Awua, W. K. & Jakobsen, Mogens, 2004, Handbook of food and beverage fermentation technology. New York: Marcel Dekker, s. 799-816 18 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  4. Udgivet

    Microbiogical characterization and probiotic potential of koko and koko sour water, African spontaneously fermented millet porridge and drink

    Lei, V. & Jakobsen, Mogens, 2004, I : Journal of Applied Microbiology. 96, s. 384-397 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The ¤effect of inoculum age and solid versus liquid propagation on inoculum quality of an industrial Bacillus licheniformis strain

    Hornbæk, T., Nielsen, A. K., Dynesen, J. & Jakobsen, Mogens, 2004, I : FEMS Microbiology Letters. 236, 1, s. 145 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4231969