Mogens Jakobsen

Mogens Jakobsen

Professor emeritus.


  1. 2002
  2. Udgivet

    Characterisation and modelling of oscillatory behaviour related to reuterin production by Lactobacillus reuteri

    Rasch, M., Barker, G. C., Sachau, K., Jakobsen, Mogens & Arneborg, Nils, 2002, I : International Journal of Food Microbiology. 73, 2-3, s. 383-394 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Effect of probiotic Lactobacillus strains in young children hospitalized with acute diarrhea

    Rosenfeldt, V., Michaelsen, Kim F., Jakobsen, Mogens, Nexmann Larsen, C., Lange Møller, P., Pedersen, P., Tvede, M., Weyrehter, H., Valerius, N. H. & Pæregaard, A., 2002, I : The ¤pediatric infectious disease journal. 21, 5, s. 411-16 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effect of probiotic Lactobacillus strains on acute diarrhea in a cohort of nonhospitalized children attending day-care centers

    Rosenfeldt, V., Michaelsen, Kim F., Jakobsen, Mogens, Nexmann Larsen, C., Lange Møller, P., Pedersen, P., Tvede, M., Weyrehter, H., Valerius, N. H. & Pæregaard, A., 2002, I : The ¤pediatric infectious disease journal. 21, 5, s. 417-9 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    In vitro and in vivo invasiveness of different pulsed-field gel electrophoresis types of Listeria monocytogenes

    Nexmann Larsen, C., Nørrung, B., Sommer, H. M. & Jakobsen, Mogens, 2002, I : Applied and Environmental Microbiology. 68, 11, s. 5698-5703 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Noninvasive measurement of bacterial intracellular pH on a single-cell level with green fluorescent protein and fluorescence ratio imaging microscopy

    Olsen, K. N., Budde, B. B., Siegumfeldt, Henrik, Rechinger, K. B., Jakobsen, Mogens & Ingmer, Hanne, 2002, I : Applied and Environmental Microbiology. 68, 8, s. 4145-4147 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from "koko sour water", an African fermented millet product

    Lei, V., Michaelsen, Kim F. & Jakobsen, Mogens, 2002, Ikke angivet. WAITRO, 3 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Production of bread, cheese and meat

    Jakobsen, Mogens, Cantor, M. D. & Jespersen, Lene, 2002, The ¤mycota X. Osiewacz, H. D. (red.). Berlin: Springer, s. 3-22 20 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  9. Udgivet

    Responses of Listeria monocytogenes to acid stress and glucose availability revealed by a novel combination of fluorescence microscopy and microelectrode ion-selective techniques

    Shabala, L., Budde, B., Ross, T., Siegumfeldt, Henrik, Jakobsen, Mogens & McMeekin, T., 2002, I : Applied and Environmental Microbiology. 68, 4, s. 1794-1802 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Yeast comparative genetics: a new MELI5 alfa-galactosidase gene of Saccharomyces cerevisiae

    Naumov, G. L., Naumova, E. S., Korshunova, I. V. & Jakobsen, Mogens, 2002, I : Russian Journal of Genetics. 38, 10, s. 1330-1336 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

ID: 4231969