Mogens Jakobsen

Mogens Jakobsen

Professor emeritus.


  1. 2001
  2. Udgivet

    Characterisation of the dominant microbiota of Sudanese fermented milk Rob

    Abdelgadir, W. S., Hamad, S. H., Lange Møller, P. & Jakobsen, Mogens, 2001, I : International Dairy Journal. 11, s. 63-70 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Characterization of Penicillium roqueforti strains used as cheese starter cultures by RAPD typing

    Geisen, R., Cantor, M. D., Kronborg Hansen, T., Holzapfel, W. H. & Jakobsen, Mogens, 2001, I : International Journal of Food Microbiology. 65, s. 183-191 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Identification and characterization of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from West African sorghum beer

    Kühle, A. V. D. A., Jespersen, Lene, Glover, R. L. K., Diawara, B. & Jakobsen, Mogens, 2001, I : Yeast. 18, s. 1069-1079 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Saccharomyces cerevisiae as a starter culture in Mycella

    Kronborg Hansen, T., Tempel, T. V. D., Cantor, M. D. & Jakobsen, Mogens, 2001, I : International Journal of Food Microbiology. 69, s. 101-111 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Taxanomical and technological characteristics of Saccharomyces spp. associated with blue veined cheese

    Kronborg Hansen, T. & Jakobsen, Mogens, 2001, I : International Journal of Food Microbiology. 69, s. 59-68 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4231969