Mogens Jakobsen

Mogens Jakobsen

Professor emeritus.


  1. 1998
  2. Udgivet

    Characterization of growth and metabolite production of Lactobacillus reuteri during glucose/glycerol cofermentation in batch and continuous cultures

    El-Ziney, M. G., Arneborg, Nils, Uyttendaele, M., Debevere, J. & Jakobsen, Mogens, 1998, I : Biotechnology Letters. 20, 10, s. 913-916 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  3. Udgivet

    HACCP system for traditional African fermented foods: Soumbala

    Diawara, B., Sawadogo, L., Amoa-Awua, W. K. & Jakobsen, Mogens, 1998, Taastrup: WAITRO. 60 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  4. Udgivet

    HACCP system for traditional African fermented foods: Soy-ogi

    Asagbra, A. Y., Odunfa, S. A., Amoa-Awua, W. A. & Jakobsen, Mogens, 1998, Taastrup: WAITRO. 59 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  5. Udgivet

    Microbial interactions in food fermentation

    Jakobsen, Mogens, 1998, Ikke angivet. Svarre, M. (red.). Levnedsmiddelcentret, s. 29 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Microbiological, rheological and aromatic characteristics of fermented Uji (an East African sour porridge)

    Masha, G. G. K., Ipsen, Richard, Petersen, Mikael Agerlin & Jakobsen, Mogens, 1998, I : World journal of microbiology & biotechnology. 14, s. 451-456 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  7. Udgivet

    Probiotiske effekter af mælkesyrebakterier

    Jacobsen, C. N., Michaelsen, Kim F., Rosenfeldt Nielsen, V., Pæregaard, A., Sandström, B., Tvede, M. & Jakobsen, Mogens, 1998, I : Maelkeritidende. 16, s. 384-386 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  8. Udgivet

    Yeasts associated with Danablu

    Tempel, T. V. D. & Jakobsen, Mogens, 1998, I : International Dairy Journal. 8, s. 25-31

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

ID: 4231969