Mogens Jakobsen

Mogens Jakobsen

Professor emeritus.


  1. 1996
  2. Udgivet

    Activities of moulds during the fermentation of Cassava into Agbelima

    Amoa-Awua, W. K. A. & Jakobsen, Mogens, 1996.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  3. Udgivet

    Chromosome profiles and laction of MAL-genes in Saccharomyces cerevisiae from fermented maize product

    Kpodo, K. A., Appoh, F. A. & Jakobsen, Mogens, 1996.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  4. Udgivet

    Effect of heat, acid treatment and dehulling in aflatoxins in maize products

    Kpodo, K. A., Appoh, F. A. & Jakobsen, Mogens, 1996.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  5. Udgivet

    Estimation of "start" in Saccharomyces cerevisiae by flow cytometry and fluorescent staining of DNA and cell protein

    Guldfeldt, L., Siegumfeldt, Henrik, Lammert, L. & Jakobsen, Mogens, 1996, Fluorescence microscopy and fluorescent probes. J. Slavik (red.). New York: Plenum Publishing Corporation, s. 191-195 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  6. Udgivet

    Lactic acid bacteria in Cassava Dough "Agbelima" fernemtation

    Amoa-Awua, W. K. A. & Jakobsen, Mogens, 1996.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  7. Udgivet

    Lactic acid fermentation of cassava dough into agbelima

    Amoa-Awua, W. K. A., Appoh, F. A. & Jakobsen, Mogens, 1996, I : International Journal of Food Microbiology. 31, s. 87-98 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Positiv mikrobiologi eller mikrobielle interaktioner i mejeriprodukter

    Jakobsen, Mogens & Kronborg Hansen, T., 1996, I : Maelkeritidende. 10, s. 246-248 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  9. Udgivet

    Specific spoilage organisms in breweries and laboratory media for their detection

    Jespersen, Lene & Jakobsen, Mogens, 1996, I : International Journal of Food Microbiology. 33, s. 139-155 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    The ¤combined effects of environmental conditions related to meat fermentation on growth and lipase production by the starter culture Staphylococcus xylosus

    Bjørn Sørensen, B. & Jakobsen, Mogens, 1996, I : Food Microbiology. 13, s. 265-274 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    The ¤occurrence of mycotoxins in fermented maize products

    Kpodo, K. A., Sørensen, A. K. & Jakobsen, Mogens, 1996, I : Food Chemistry. 56, 2, s. 147-153 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4231969