Mogens Jakobsen
Professor emeritus.
Microbiology and Fermentation
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- 1996
- Udgivet
Activities of moulds during the fermentation of Cassava into Agbelima
Amoa-Awua, W. K. A. & Jakobsen, Mogens, 1996.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Chromosome profiles and laction of MAL-genes in Saccharomyces cerevisiae from fermented maize product
Kpodo, K. A., Appoh, F. A. & Jakobsen, Mogens, 1996.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Effect of heat, acid treatment and dehulling in aflatoxins in maize products
Kpodo, K. A., Appoh, F. A. & Jakobsen, Mogens, 1996.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Estimation of "start" in Saccharomyces cerevisiae by flow cytometry and fluorescent staining of DNA and cell protein
Guldfeldt, L., Siegumfeldt, Henrik, Lammert, L. & Jakobsen, Mogens, 1996, Fluorescence microscopy and fluorescent probes. J. Slavik (red.). New York: Plenum Publishing Corporation, s. 191-195 5 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Lactic acid bacteria in Cassava Dough "Agbelima" fernemtation
Amoa-Awua, W. K. A. & Jakobsen, Mogens, 1996.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Lactic acid fermentation of cassava dough into agbelima
Amoa-Awua, W. K. A., Appoh, F. A. & Jakobsen, Mogens, 1996, I : International Journal of Food Microbiology. 31, s. 87-98 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Positiv mikrobiologi eller mikrobielle interaktioner i mejeriprodukter
Jakobsen, Mogens & Kronborg Hansen, T., 1996, I : Maelkeritidende. 10, s. 246-248 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Specific spoilage organisms in breweries and laboratory media for their detection
Jespersen, Lene & Jakobsen, Mogens, 1996, I : International Journal of Food Microbiology. 33, s. 139-155 17 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The ¤combined effects of environmental conditions related to meat fermentation on growth and lipase production by the starter culture Staphylococcus xylosus
Bjørn Sørensen, B. & Jakobsen, Mogens, 1996, I : Food Microbiology. 13, s. 265-274 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The ¤occurrence of mycotoxins in fermented maize products
Kpodo, K. A., Sørensen, A. K. & Jakobsen, Mogens, 1996, I : Food Chemistry. 56, 2, s. 147-153 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4231969
Flest downloads
-
4634
downloads
Gut microbiota in human adults with type 2 diabetes differs from non-diabetic adults
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2715
downloads
Wet heat treatment of Cronobacter sakazakii and detection of viable cells using RT-PCR and Propidium monoazide for distinction between dead and viable cells
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
Udgivet -
1846
downloads
Identification and pathogenic potential of Bacillus species occuring in high numbers during Khamirat-Al laban spontaneous fermentations
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet