Mogens Jakobsen

Mogens Jakobsen

Professor emeritus.


  1. Udgivet

    Danablue: kan det gøres bedre?

    Dines Larsen, M., Kronborg Hansen, T. & Jakobsen, Mogens, 1997, I : Maelkeritidende. 110, 19, s. 499-501 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  2. Udgivet

    Proteolytisk og lipolytisk aktivitet af stammer af Penicillium roqueforti til fremstilling af Danablu

    Dines Larsen, M. & Jakobsen, Mogens, 1999, I : Maelkeritidende. 4, s. 76-80 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. Udgivet

    Interaktioner mellem mælkens egne enzymer og Penicillium roqueforti

    Dines Larsen, M. & Jakobsen, Mogens, 1999, I : Maelkeritidende. 17, s. 408-410 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  4. Udgivet

    Kenkey: an african fermented maize product

    Halm, M., Amoa-Awua, W. K. & Jakobsen, Mogens, 2004, Handbook of food and beverage fermentation technology. New York: Marcel Dekker, s. 799-816 18 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  5. Udgivet

    Flowcytometri og dens anvendelse inden for mikrobiologien

    Jacobsen, C. N. & Jakobsen, Mogens, 1997, I : Maelkeritidende. 7, s. 189-191 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  6. Udgivet

    Flow cytometry

    Jacobsen, C. N. & Jakobsen, Mogens, 1999, Encyclopedia of food microbiology. Robinson, R. K., Batt, C. A. & Patel, P. D. (red.). San Diego: Academic Press, s. 826-834 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  7. Udgivet

    Probiotiske effekter af mælkesyrebakterier

    Jacobsen, C. N., Michaelsen, Kim F., Rosenfeldt Nielsen, V., Pæregaard, A., Sandström, B., Tvede, M. & Jakobsen, Mogens, 1998, I : Maelkeritidende. 16, s. 384-386 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  8. Udgivet

    Gær - positive og negative indvirkninger på levnedsmidlers kvalitet

    Jakobsen, Mogens, 1997, I : Alimenta. 2, 20, s. 5-7 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  9. Udgivet

    Afrikanske fødevarer: kan de være til glæde for os?

    Jakobsen, Mogens, 1997, I : Food market Norden. 3, 2, s. 4 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  10. Udgivet

    Mikrobiologiske analyser og mikrobiologiske kriterier

    Jakobsen, Mogens & Huss, H. H., 2000, I : Plus Proces. 9, s. 18-20 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Forrige 1 2 Næste

ID: 4231969