Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor


  1. 2012
  2. Udgivet

    Debaryomyces hansenii strains differ in their production of flavor compounds in a cheese-surface model

    Gori, K., Sørensen, L. M., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Lene & Arneborg, Nils, 2012, I: The Open Microbiology Journal. 1, 2, 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Effect of fermentation method, roasting and conching conditions on the aroma volatiles of dark chocolate

    Owusu, M., Petersen, Mikael Agerlin & Heimdal, H., 2012, I: Journal of Food Processing and Preservation. 36, 5, s. 446-456 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Headspace volatile composition and oxidative storage stability of pressed marama bean (Tylosema esculentum) oil

    Holse, M., Petersen, Mikael Agerlin, Maruatona, G. N. & Hansen, Åse Solvej, 2012, I: Food Chemistry. 132, 4, s. 1749-1758 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Identification of chemical markers for the sensory shelf-life of saveloy

    Holm, E. S., Scäfer, A., Skov, T., Koch, A. G. & Petersen, Mikael Agerlin, 2012, I: Meat Science. 90, 2, s. 314-322 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Influence of malt roasting on the oxidative stability of sweet wort

    Hoff, S., Lund, Marianne N., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Birthe P Møller & Andersen, Mogens Larsen, 2012, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 60, 22, s. 5652-5659 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Invitation til æblemost temadag

    Varming, C. & Petersen, Mikael Agerlin, 2012, 1 s.

    Publikation: AndetAndet bidragForskning

ID: 4234257